دومین مرحله ثبت نام دانشجویان جهت برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دومین مرحله

به اطلاع می رساند دانشکده ادبیات و علوم انسانی درصدد است کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را بصورت مجازی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی که تاکنون موفق به گذراندن این کارگاه نشده اند، برگزار نماید.

متقاضیان شرکت در این کارگاه لازم است مشخصات خود اعم از نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته و مقطع تحصیلی خود را در تماس با کارشناسان آموزشی گروه های خود اعلام و ثبت نام نمایند.

تاریخ:
1399/04/18
تعداد بازدید:
منبع:
معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ادبیات
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان، دانشکده ادبیات و علوم انسانی
E-mail: ltradmin@ltr.ui.ac.ir | Admission.ui.ac.ir
آدرس ما در اینستاگرام Ui_Ltr@
این لینک را دنبال کنید تا به گروه علوم اجتماعی در WhatsApp ملحق شوید:
برای مشاهده شماره تلفن ها به بالای صفحه منوی کارکنان مراجعه فرمایید.