گفت وگوی ویدئویی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه اصفهان با دانشجویان به مناسبت از سرگیری آموزش حضوری

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه اصفهان با صدور پیامی، از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه را به همه دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد ربانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در آستانه شروع آموزش های حضوری ضمن تاکید بر فعالیت های هدفمند و گسترده دانشجویان در راستای بازگرداندن نشاط و پویایی در صحنه دانشگاه اظهار داشت: خداوند متعال را شاکر هستم و ابراز خرسندی می کنم که شاهد سه رویداد بهاری هستیم، بهار طبیعت که قرین شده است با ماه مبارک رمضان که بهار جان ها است و بهار حضور دانشجویان عزیز که با خود نشاط و امید را به صحنه دانشگاه می آورند.

مشروح این پیام ویدئویی از طریق آدرس https://aparat.com/v/V5zAM در صفحه رسمی روابط عمومی دانشگاه اصفهان در شبکه اجتماعی آپارات قابل مشاهده است.

1401/01/19