اولین روز کاری مدیر دفتر فنی ونظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه اصفهان

جلسه اولین روز کاری دکتر عموشاهی مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه با حضور آقای موسویان رییس دفتر حوزه ریاست، در محل این دفتربرگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews   جلسه اولین روز کاری دکتر عموشاهی مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه با حضور آقای موسویان رییس دفتر حوزه ریاست، روز سه شنبه 16 آذر ماه سال جاری  در محل دفتر فنی دانشگاه برگزار و  مدیران واحدهای احداث؛ بهره برداری و نوسازی و دیگر کارکنان این حوزه ضمن استقبال از ایشان به تشریح وضعیت فعلی پروژه های دفتر فنی؛ چالش ها و فوریت ها پرداختند.

شایان ذکر است، دکتر عموشاهی به اتفاق آقای موسویان ضمن بازدید از دفتر فنی از خدمات کارکنان خدوم آن حوزه تشکر نمودند. همچنین در جلسه شورای روسا و مسئولین آن واحد شرکت و در خصوص مسائل مربوطه هم اندیشی و تبادل نظر گردید و در ادامه دکتر عموشاهی به مسائل مربوط به دفتر فنی پرداخت و هماهنگی و همراهی همه همکاران، مشاوران و مدیران مجموعه را خواستار شد

1400/09/17