۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

انتصاب دکتر حسین هرسیج به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان

طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر حسین هرسیج به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان منصوب شد

طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر  حسین هرسیج به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان منصوب شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر حسین هرسیج را به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان منصوب نمود.

بنا به گزارش مذکور حکم انتصاب دکتر هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حسین هرسیج

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان منصوب می شوید.

انتظار می رود با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه های ارایه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی(کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست ها و برنامه های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش محور، پژوهش آموزش محور،مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی»به کار گیرید.

توفیق روز افزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای( مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

............................

شایان ذکر است دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی نامه ای از زحمات دکتر هوشنگ طالبی رییس سابق دانشگاه اصفهان تقدیر نمود:

متن نامه تقدیر وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر هوشنگ طالبی

سلام علیکم

از زحمات جناب عالی در دوران تصدی ریاست دانشگاه قدردانی می شود. بی شک همه مدیران در طول سال های متمادی پیش برنده اهداف نظام آموزش عالی کشور بوده و جابه جایی مدیران، تزریق توان و نیروی جدید به نظام مدیریتی است . تلاش های صادقانه شما و همکاران در خدمت جامعه علمی و دانشگاهی پیوسته ملحوظ نظر فرهیختگان و مشمول اجر اخروی خواهد بود.

استمرار توفیقات جناب عالی را در خدمت به پیشبرد اهداف آموزش عالی از خداوند متعال خواهانم

1400/08/19