پیام رییس دانشگاه اصفهان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان طی صدور پیامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تقارن آن با اربعین حسینی و آغاز سال تحصیلی1400-1401 از تمامی رزمندگان، ایثارگران و آزادگان سرافراز ایران اسلامی که با جان فشانی های غیرتمندانه و با ارزش خود حماسه آفریدند، قدردانی نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews متن پیام دکتر طالبی رییس دانشگاه اصفهان به شرح زیر است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

هفته دفاع مقدس صحنه و نمایشی از مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است. در این مجموعه تابناک، درخشنده ترین و نفیس ترین نگین گرانبها یاد و خاطره شهیدان است. جوانان و جوانمردان رشید و پاک سرشتی که با ندای پیر و مرادشان امام خمینی(ره) و آگاهی و درک والای خود با تشخیص موقعیت حساس کشور و وظیفه شناسی تکلیف بزرگ جهاد در راه خدا را مشتاقانه پذیرا شدند. ملتی که چنین دلاوران آگاه و شجاعی را در دامان خود پرورده است حق دارد به آنان ببالد و آنان را الگوی تربیت جوانان خود در همه دوران ها بداند.

بدون تردید، تقارن 3 رویداد مهم اربعین حسینی، هفته دفاع مقدس و همچنین آغاز سال تحصیلی جدید فرصت مغتنمی برای پیوند دیرینه و مستحکم دانش و فرهنگ با ارزش های والای دینی و مسئولیت پذیری در کشور عزیز ایران است .

امید که به فضل الهی، سال تحصیلی جدید، همواره سرآغازی دوباره برای پویایی و رشد فعالیت علمی کشور توام با پیشرفت و توسعه در عرصه های ملی و بین المللی باشد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر به ویژه شهدای دانشگاه اصفهان، فرا رسیدن این هفته که در واقع نمودار دفاع از هستی و حریم این سرزمین است و ذره ذره خاک میهن اسلامیمان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله ی افتخار، بیرق آزادگی را به احتزاز درآوردند به دانشگاهیان دانشگاه اصفهان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر هوشنگ طالبی

رییس دانشگاه اصفهان