بازدید کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور از پروژه های دانشگاه اصفهان

کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن بازدید از پروژه های دانشگاه اصفهان با دکتر طالبی رییس دانشگاه، دکتر میرخانی معاون اداری و مالی و دکتر صفاری مشاور رییس دانشگاه در امور برنامه، بودجه و تشکیلات دیدار و گفتگو نمودند.

به گزارش وب سایت خبریuinews در نشست مشترک دکتر طالبی رییس دانشگاه و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور که با حضور دکتر میرخانی معاون اداری و مالی ، دکتر بابک صفاری مدیر دفتر برنامه و بودجه و تشکیلات دانشگاه اصفهان و کارشناسان دفتر فنی، در تالار دکتر رزمجو دانشگاه اصفهان برگزار شد ضمن ارایه گزارش هایی از پروژه های عمرانی، اداری و مالی دانشگاه اصفهان توسط دکتر میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه،گزارشی از دستاوردهای دانشگاه در حوزه برنامه و بودجه توسط دکتر صفاری ارایه و بر گسترش همکاری های دوجانبه و افزایش تخصیص اعتبارات به دانشگاه تاکید شد.

شایان ذکر است دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این دیدار ضمن اشاره به تاریخ تاسیس دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه اصفهان از سال 1325 با راه اندازی رشته بهیاری افتتاح شد. دانشگاه اصفهان از منظر آمایش عالی و عمرانی در سایت جدید از سال 1339 آغاز به کار نمود. تم اصلی این دانشگاه پزشکی بوده است.

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/04/29