برگزاری دوره‌های برخط تربیت مدرس زبان فرانسه با همکاری آژانس فرانسه زبانی (AUF)

دوره دوم برخط تربیت مدرس براساس سرفصل جدید آموزش زبان فرانسه برای مقطع کارشناسی با همکاری متخصص علمیِ آژانس دکتر استفان حافظ و اساتید گروه زبان فرانسه از روز دوشنبه 14 تیرماه 1400 شروع و به مدت سه هفته تا 5 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

دوره دوم برخط تربیت مدرس براساس سرفصل جدید آموزش زبان فرانسه برای مقطع کارشناسی با همکاری متخصص علمیِ آژانس دکتر استفان حافظ و اساتید گروه زبان فرانسه  از روز دوشنبه 14 تیرماه 1400 شروع و به مدت سه هفته تا 5 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش وب سایت خبری uinews این دوره در ادامه همکاری‌های دانشگاه اصفهان با آژانس فرانسه زبانی به منظور توسعه روابط دانشگاهی-تحقیقاتی و گسترش تدریس به‌روز و کارآمد زبان فرانسه به عنوان یکی از زبان‌های زنده و پرکاربرد، برگزار می شود. از اهداف این دوره آموزشی، تکمیل و برنامه‌ریزی برای اجرای سرفصل مقطع کارشناسی زبان فرانسه با بهره‌گیری از آخرین رویکردهای آموزشی و پرورشی و متناسب با نیاز روز بازار کار این گرایش و تربیت مدرس می‌باشد.

شایان ذکر است، در مراسم افتتاحیه این دوره، خانم میراند خلف مسئول پروژه ها و تحقیقات بخش خاورمیانه آژانس، ضمن ایراد بیاناتی از همکاری‌های آموزشی و علمی این سازمان با دانشگاه اصفهان به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر ایران ابزار خرسندی کرد و ..........................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/04/19