انتخابات هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان

سومین جلسه هیات امنا بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان با حضور رییس دانشگاه به منظور انتخابات هیات مدیره بنیاد حامیان، به صورت نیمه حضوری در محل تالار معاونت پژوهش و فناوری برگزار شد.

سومین جلسه  هیات امنا بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان با حضور رییس دانشگاه به منظور انتخابات هیات مدیره  بنیاد حامیان، به صورت نیمه حضوری در محل تالار معاونت پژوهش و فناوری برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان و رییس هیات امنای بنیاد حامیان، ضمن ارایه گزارش مبسوطی از پروژه های عمرانی خیرساز  دانشگاه و همچنین حمایت های مالی ذوب آهن و فولاد مبارکه از دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان در 2 سال اخیر گام های مثبتی در راستای فرهنگ سازی وقف و امور خیریه  برداشته اند.

رییس دانشگاه در ادامه افزود: در بعد فضاهای کالبدی نیز سنگ بنای دانشکده  های علوم تربیتی و روانشناسی با مساحت 14000 متر مربع، ساختمان دهقانی با مساحت 4000 متر مربع ، تکمیل ساختمان دانشکده علوم اداری و اقتصاد توسط خیرین روشنفکر و دانشگاه ساز گذاشته شد که  خوشبختانه همه  این ساختمان ها در دو سال اخیر، به بهره برداری رسیده است.

دکتر طالبی تصریح نمود: ..................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/12/09