دیدار بسیج استادان دانشگاه اصفهان با حجة الاسلام سالک

در آستانة یوم الله بیست و دوم بهمن ماه 1399 جلسة بسیج استادان دانشگاه اصفهان با حجة الاسلام سالک نمایندة پیشین مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با شرکت حدود 20 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

در آستانة یوم الله بیست و دوم بهمن ماه 1399 جلسة بسیج استادان دانشگاه اصفهان با حجة الاسلام سالک نمایندة پیشین مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با شرکت حدود 20 نفر از  اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews این جلسه با تلاوت آیاتی از سورة مبارک فجر و شرح مختصر دکتر خاقانی بر این آیات در مورد نسبت سوگندهای این سوره با محتوای اصلی آن آغاز شد.

در ادامه دکتر احمدرضا نصر مسئول بسیج استادان دانشگاه اصفهان ضمن خوش آمد گویی به حاضران و تبریک این دهة مبارک، مهمان ویژة این جلسه حجة الاسلام سالک را به عنوان یک انقلابی مبارز که تمام عمر خویش را در بطن و متن حوادث انقلاب گذرانده است معرفی کردند و از ایشان خواستند سخنان اصلی خویش را در معرفی راهبردهای کلان انقلاب و چالش های آن ایراد کنند.

حجة الاسلام سالک در این بخش تحلیل خود را از برخی انقلاب ها و جنبش های سه قرن اخیر ارائه کرد............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/23