۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

دومین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان اصفهان با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری

دومین جلسه مدیریت آموزش عالی استان اصفهان به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل تالار دکتر رزمجو برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر منصور غلامی در دومین جلسه مدیریت آموزش عالی استان اصفهان اظهار داشت: طرح ساماندهی آموزش عالی برای کیفی سازی هرچه بیشتر دانشگاه ها بویژه دانشگاه های کوچک در حال اجراست و هدف ما تخریب و تعطیلی نیست. با پیوستن دانشگاه های کوچک به دانشگاه های بزرگ ، فعالیت های پژوهشی با کیفیت بسیار بالا انجام می شود.

وی با بیان اینکه مخالفت هایی که با طرح ساماندهی می شود بیشتر نگاه سیاسی دارد، تاکید کرد: دانشگاه های بزرگ نیز باید به دانشگاه های کوچک برای ارتقای کیفیت کمک کنند.

وزیر علوم با اشاره به اینکه مدیریت استانی آموزش عالی در راستای تفویض اختیارات به استان ها در حال اجراست، تصریح کرد: .............

برای مطالعه کامل خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/19