۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

موفقیت طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت استانی در گرو تفویض اختیارات به دانشگاه‌های معین

دکتر طالبی رئیس دانشگاه اصفهان و رییس هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان در سی و چهارمین نشست هیأت نظارت و ارزیابی که روز سه شنبه 16 دی ماه 99 به صورت مجازی برگزار شد موفقیت طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت استانی را در گرو تفویض اختیارات به دانشگاه‌های معین دانست.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان و  رئیس هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان، اجرایی شدن طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت استانی را تکلیف شورای عالی انقلاب فرهنگی بر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ذکر کرد و افزود؛ این طرح با هدف توسعه اختیارات استان‌ها و به منظور ارتقای سطح آموزش عالی مصوب و ابلاغ شده است و با توجه به وجود دو دانشگاه اصفهان وصنعتی در استان، مقرر شده دانشگاه معین در این استان به صورت دوره‌ای بر عهده یکی از این دو دانشگاه باشد که در حال حاضر دانشگاه اصفهان عهده دار این مسئولیت شده است.

ایشان ادامه دادند متعاقب این تصمیم.........

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/10/22