اختتامیه بیست و یکمین هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان روز سه شنبه 2 دی ماه سال جاری در مراسم اختتامیه بیست و یکمین هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان و تقدیر از برگزیدگان پژوهش در استان اصفهان، اظهار داشت: رویکرد هفته پژوهش امسال به لحاظ رسالت دانشگاه ها، جامعه محور و خاص دانشگاه های نسل چهارم بود.

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان روز سه شنبه 2 دی ماه سال جاری در مراسم  اختتامیه بیست و یکمین هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان و تقدیر از برگزیدگان پژوهش در استان اصفهان، اظهار داشت: رویکرد هفته پژوهش امسال به لحاظ رسالت دانشگاه ها، جامعه محور و خاص دانشگاه های نسل چهارم بود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در مراسم  اختتامیه بیست و یکمین هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان و تقدیر از برگزیدگان پژوهش که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، ضمن اشاره به گستردگی برنامه های هفته پژوهش استان اصفهان بر ضرورت جامعه محور بودن این فعالیت ها تاکید نمود.

دکتر طالبی در ادامه تصریح نمود: ............

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/10/02