انتخاب چهره ماندگار علوم انسانی در زمینه زبان، زبانشناسی و ادبیات

دکتر سید علی اصغر میرباقری فرد استاد برجسته و دانشمند زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان، در هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری، گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» که به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، به عنوان چهره ماندگار علوم انسانی در زمینه زبان، زبانشناسی و ادبیات انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش وب سایت خبریuinews در هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری، گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» برگزار و طی آن از چهره های ماندگار علوم انسانی، خوشه های مشورتی، نظریه پردازان (کرسی های نظریه پردازی موفق) و واحدهای فناور علوم انسانی تقدیر شد.

شایان ذکر است برای نخستین بار در کشور کرسی پژوهشی مولوی‌پژوهی به جناب آقای دکتر سید علی‌اصغر میرباقری‌فرد استاد برجسته و دانشمند زبان و ادبیات فارسی، رئیس انجمن ترویج زبان و ادب فارسی و مدیر قطب علمی تحقیق در متون حکمی و عرفانی دانشگاه اصفهان، اعطاء شده است و در این مراسم نیز ایشان به عنوان چهره ماندگار علوم انسانی در زمینه زبان، زبانشناسی و ادبیات انتخاب شدند.

اسامی نظریه پردازان، چهره های ماندگار علوم انسانی، نمایندگان خوشه های مشورتی و واحدهای فناور علوم انسانی که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند به شرح زیر است:...................................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.

1399/09/29